Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Dita e Nelson Mandelës dhe debat në temë: "Çfarë do të thotë liri për mua”

Ngjarje për shënimin e jetës dhe veprës së Nelson Mandelës dhe “Çfarë do të thotë liri për mua”

Ngjarje për shënimin e jetës dhe veprës së Nelson Mandelës dhe “Çfarë do të thotë liri për mua”
E enjte, 20 mars 2014, ndërtesa e Fakultetit të Gjuhëve, Kulturave dhe Komunikimit, nga ora 14:00-16:00.

Google+