COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Thirrje publike

Thirrje publike për kompanitë e sektorit të ndërtimit të interesuara për njoftim hyrës në BIM (Building Information Modeling) teknologjinë

Institucioni që lëshon thirrjen: Programi për Zhvillim e Kombeve të Bashkuara (UNDP), pjesë e projektit "Bajpasimi i hendekut të aftësive për krijimin e vende të reja dhe më të mira të punës" në partneritet me Ministrinë e Arsimit dhe Shkencës, me mbështetjen e Qeverisë së Mbretërisë së Bashkuar të Britanisë së Madhe dhe Irlandës Veriore.

Afati për aplikim: 28.04.2021

Thirrja publike shpallet në kuadër të projektit "Bajpasimi i hendekut të aftësive për krijimin e vendeve të reja dhe më të mira të punës", në partneritet me Ministrinë e Arsimit dhe Shkencës të Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Më shumë informata në dokumentin në vazhdim:

Thirrje publike
Google+