Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Njoftim publik

Qendra për biznes dhe inovacion pranë UEJL-së, shpall njoftim publik për grumbullim tëofertave për dhënie me qira tëhapësirës për market (shitore).

Më shume detaje rreth njoftimit dhe mënyres për aplikim gjeni ne dokumentin ne vazhdim.

Thirrje Publike
Google+