COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Njoftim publik

Qendra për biznes dhe inovacion pranë UEJL-së, shpall njoftim publik për grumbullim të ofertave për dhënie me qira të hapësirës për market (shitore). Më shume detaje rreth njoftimit dhe mënyres për aplikim gjeni ne dokumentin ne vazhdim.

Thirrje Publike
Google+