Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Thirrje publike - Sigurim i objekteve, pajisjeve kompjuterike, pajisjeve nga thyerja, pajisjeve nga zjarri dhe thyerja në kampuset e UEJL

Thirrje publike nr. 01/042016

Sigurim i objekteve, pajisjeve kompjuterike, pajisjeve nga thyerja, pajisjeve nga zjarri dhe thyerja në kampusin e Universitetit të EJLnë Tetovë dhe në Shkup.

Thirrje publike nr. 01/042016
Të dhëna për sigurimin e mjeteve themelore dhe inventari

Formular

Google+