Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Konkurs

BIC - Zhvillues/e i/e Projekteve (m/f)

Në bazë te nenit 22 dhe 23 të ligjit mbi mardhëniet e punës të Republikës së Maqedonisë së Veriut (Gazeta zyrtare e RM nr 62/2005), Business & Innovation Center SHPK - Tetovë shpall :

  • Konkurs për plotësimin e vendit të punës: Zhvillues/e i/e Projekteve (m/f)

Lexo më shumë në linkun ne vazhdim: https://bit.ly/39Mgwyd

Google+