Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Konkurs për zgjedhje/rizgjedhje të një mësimdhënësi në të gjitha thirrjet mësimore shkencore

  • FAKULTETI I ADMINISTRIMIT PUBLIK DHE SHKENCAVE POLITIKE
  • FAKULTETI I BIZNESIT DHE EKONOMISË
  • FAKULTETI I SHKENCAVE DHE TEKNOLOGJIVE BASHKËKOHORE
  • FAKULTETI I GJUHËVE, KULTURAVE DHE KOMUNIKIMIT
Detajet e konkursit
Formulari për aplikim
Application Formular
Google+