Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Konkurs për zgjedhje/rizgjedhje të mësimdhënësve në të gjitha thirrjet mësimore shkencore

  1. FAKULTETI I ADMINISTRIMIT PUBLIK DHE SHKENCAVE POLITIKE

  2. FAKULTETI I BIZNESIT DHE EKONOMISË

  3. FAKULTETI I GJUHËVE, KULTURAVE DHE KOMUNIKIMIT

Detajet e konkursit
Formulari për aplikim
Application Formular
Google+