Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

KONKURS - Për zgjedhje/rizgjedhje të mësimdhënësve në të gjitha thirrjet mësimore shkencore

  1. FAKULTETI I ADMINISTRIMIT PUBLIK DHE SHKENCAVE POLITIKE
  2. FAKULTETI I BIZNESIT DHE EKONOMISË
  3. FAKULTETI I SHKENCAVE DHE TEKNOLOGJIVE BASHKËKOHORE
  4. FAKULTETI I GJUHËVE, KULTURAVE DHE KOMUNIKIMIT
Detajet e konkursit
Formulari për aplikim
Application Formular
Google+