COVID-19 Information and Protocol

South East European University
bringing knowledge to life!

Open Day - Skopje

Presenation of New Academic Offer for 2015/2016 year

Date: 17 Aprill 2015, Friday
Time: 09:00
Venue - South East European University, Skopje

17 prill

17 април

17 April

Programi “DITA E HAPUR”

Програма Отворен ден”

Programme “Open Day”

11:00-ongoing

Prezantimet e fakulteteve/ Презентации на факултетите/Faculty presentations(në korridor/ во холот/ in the hall)**[1]

12:00-12:10

Shfaqe e studentëve- film - Fuad Jonuzi /Изведба на студентите-филм- Фуад Јонузи/Student performance-movie-Fuad Jonuzi

12:10-12:30

Prezantimi qendror në korridor ( Demush&Vladimir)/ Централна презентација во холот ( Демуш & Владимир) / Central Presentation in the hall (Demush & Vladimir)

12:30-12:45

Deklarata e Provostit, Prof. Dr. Andrew Goodspeed për media / Изјава за медиумите на Провостотпроф. д-р Ендру Гудспид / Provost Prof. Dr. Andrew Goodspeed statement for media

12:30-13:30

Aktivitete studentore – PAS (koktej në tarracë) /Активности на студентите-СПА(коктел на тераса)/ Student activities –SPA (cocktail in terrace)

14:00-15:00

Finalja në ping pong dhe aktivitete tjera sociale/ Пинг-понг финале / Final in ping pong & social activities

15:30

Marshutë me biçikleta / Велосипедска тура / Bike tour** Klasa për prezantim/Училници за презентации/Classrooms for presentations: 2.10 (11:00-12:00), 2.11(11:00-14:00), 2.11(14:00 -16:00), 2.12 (14:00-16:00), 3.04(12:00-16:00), 3.05 (13:00-16:00)

Google+