COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!
Export

Sefer Tahiri

Fakulteti : Gjuhët, Kulturat dhe Komunikimi
Thirja akademike : Docent
Angazhimi : Me kohë të pjesshme
Të dhënat personale
E-mail : sefer.tahiri@seeu.edu.mk
Google+