COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!
Export

Stefan Qirici

Fakulteti : Biznesi dhe Ekonomia
Thirja akademike : Profesor inordinar
Angazhimi : Me kohë të pjesshme
Të dhënat personale
E-mail : s.qirici@seeu.edu.mk
Google+