Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!
Export

Sali Jusufi

Fakulteti : Gjuhët, Kulturat dhe Komunikimi
Thirja akademike : Praktikant-Bashkepunetor
Angazhimi : Me kohë të pjesshme
Të dhënat personale
E-mail : s.jusufi@seeu.edu.mk
Google+