Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!
Export

Gjoko Stamenkov

Fakulteti : Shkencat dhe Teknologjitë Bashkëkohore
Thirja akademike : Prof. Inord. i titulluar
Angazhimi : Me kohë të pjesshme
Të dhënat personale
E-mail : g.stamenkov@seeu.edu.mk

Arsimimi

 • Jun 2007 - Dec 2011: Doctor in Computer Sciences
  Faculty: Faculty of Contemporary Sciences and Technologies
  South East European University, Tetovo, Republic of Macedonia
  Thesis: "Model for Quality Assurance of E-Services"

 • May 2003 - Jul 2005: Master of Business Administration
  City College, Affiliated Institution of the University of Sheffield, UK , Thessaloniki, Greece

 • Oct 1983 - Oct 1988: Graduated Engineer
  Faculty: Faculty of Electro-technical Engineering
  University “St. Cyril and Methodius”, Skopje, Republic of Macedonia
  Specialty: Information Technology

Publikimet

 • Stamenkov, Gjoko and Dika, Zamir. Quo vadis, (e-)service quality? Towards a sustainability paradigm. In Total Quality Management & Business Excellence, pp. 1-16. Taylor & Francis, 6 / 2017. ISBN 1478-3363. (Download)

 • Stamenkov, Gjoko and Dika, Zamir. Bank employees’ internal and external perspectives on e-service quality, satisfaction and loyalty. In Electronic Markets, Vol. 26, Iss. 3, pp. 291-309. Springer, 4 / 2016. ISBN 1019-6781. (Download)

 • Stamenkov, Gjoko and Dika, Zamir . A Sustainable E-Service Quality Model. In Journal of Service Theory and Practice, Vol. 25, Iss. 4, pp. 414-442. Emerald, 7 / 2015. ISBN 2055-6225. (Download)

Google+