COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!
Export

Fatmire Vejseli

Fakulteti : Gjuhët, Kulturat dhe Komunikimi
Thirja akademike : Lektor i lartë
Angazhimi : Me kohë të plotë
Të dhënat personale
E-mail : f.emurllai@seeu.edu.mk
Adresa : Ilindenska pn. Tetove
Telefoni : +389 44 356 272
Gjuhët ( Vetevaluim )
German
C2 - Proficient
Macedonian
C2 - Proficient
English
C1 - Advanced
Google+