Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!
Export

Biljana Ivanovska

Fakulteti : Gjuhët, Kulturat dhe Komunikimi
Thirja akademike : Profesor inordinar
Angazhimi : Me kohë të pjesshme
Të dhënat personale
E-mail : b.ivanovska@seeu.edu.mk
Faks : /
Celulari : +389 76 462 911
Google+