Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!
Export

Agron Kurtishi

Fakulteti : Gjuhët, Kulturat dhe Komunikimi
Thirja akademike : Docent i titulluar
Angazhimi : Me kohë të pjesshme
Të dhënat personale
E-mail : a.kurtishi@seeu.edu.mk
Gjuhët ( Vetevaluim )
Albanian
C2 - Proficient
German
C2 - Proficient
Macedonian
C1 - Advanced
English
A2 - Elementary

Arsimimi

Publikimet

 • Agron Kurtishi. cross cultural awareness, Interkulturelle Kompetenzen erwerben und praktizieren. In it was a lecture in the University of Siegen, Germany, pp. 10. is not published, Siegen, Germany, 11 / 2007. (Download)

Përvoja e punës

 • Mar 2009 - Present : Assistant (part time)
  South East European University, Tetova, Macedonia
  Type of business or sector: University

 • Oct 2004 - Mar 2009: New Assistant (full Time with no contibutes)
  South East European University, Tetova, Macedonia
  Type of business or sector: University

 • Sep 2003 - Sep 2004: Marketing Manager
  ART KANAL TV, Struga, Macedonia
  Type of business or sector: Private Televizion "ART KANAL"

Google+