Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!
Export

Arta Ibrahimi

Fakulteti : Administrimi Publik dhe Shkencat Politike
Thirja akademike : Docent
Angazhimi : Me kohë të pjesshme
Të dhënat personale
E-mail : a.ibrahimi@seeu.edu.mk
Gjuhët ( Vetevaluim )
Albanian
Native
Turkish
Native
Macedonian
C2 - Proficient
English
C2 - Proficient
Bosnian
C2 - Proficient
Serbian
C2 - Proficient
Croatian
C1 - Advanced
German
C1 - Advanced
French
B1 - Intermediate
Bulgarian
A2 - Elementary
Italian
A1 - Beginner
Google+