COVID-19 Information

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Me fillimin e semestrit pranveror në vitin 2014 u inaugurua pjesa e parë e ligjëratave të  Ciklit të Ligjëratave Diplomatike 2014. Këto janë cikle të ligjëratave publike njëherë në muaj me diplomatë dhe me ambasadorë të njohur në kuadër të  modulit të ri të lançuar  Cikli i ligjëratave me Miq të institutit shkencor “Maks van der  Shtul. 

Ligjerata me Diplomat:

Ambasadori i BE-së në Maqedoni Aivo Orav 

Tema:“Zgjerimi i BE-së në Evropën gjithnjë në ndryshim”

Data: 14 maj 2014

Ambasadorja e Gjermanisë në Maqedoni Gudrun Steinacker

Tema: "Diplomacia dypalëshe përballë diplomacisë shumëpalëshe- përvojat në Maqedoni"

Data: 08 prill 2014

Ambasadorja e Francës  në Maqedoni Laurence Auer

Tema: "Parimi bashkëkohorë dhe doktrinat e politikës së jashtme franceze"

Data: 31 mars 2014

Ambasadori i OSBE-së në Maqedoni Ralf Breth

Tema: "Vlerat e shtuara për vendin të Misionit të OSBE-së " 

Data: 26 mars 2014

Ambasadorja e Mbretërisë së Holandës në Republikën e Maqedonisë Marriet Schuurman 

Tema: “Diplomacia holandeze”

Data: 19 mars 2014

Google+