Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Mbrojtjet publike

 • 20 prill

  14:00
  Tezë magjistrature
  Zorica Dimitrova

  “Ndikimi i reklamave humoristike në vendimet për blerje të konsumatorëve"

  Fakulteti: Fakulteti i Biznesit dhe Ekonomisë
  Mentor: Prof. Dr. Nexhbi Veseli
  Vendi: Tetovë
  Salla: 101-02
 • 23 prill

  11:00
  Tezë magjistrature
  Hava Qamili-Spahiu

  Aspektet juridike mbi markën identifikuese të arsimit të lartë në Maqedoni dhe Unionin Evropian: Rasti i Universitetit të Evropës Juglindore;

  Fakulteti: Fakulteti i Drejtësisë
  Mentor: Bistra Netkova
  Vendi: Tetovë
  Salla: BDC
 • 24 prill

  14:00
  Tezë magjistrature
  Sokol Torte

  E-pharmacy si mundësi për rritje të biznesit në rrethana lokale

  Fakulteti: Fakulteti i Shkencave dhe Teknologjive Bashkëkohore
  Mentor: Prof. Dr. Zamir Dika
  Vendi: Tetovë
  Salla: 813

Search by

Fakulteti
Cycle
Lokacioni
Google+