Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Mbahet dita orientuese për studentët e magjistraturës

Mbahet dita orientuese për studentët e magjistraturësStudentët e vitit të parë të studimeve të magjistraturës, të enjten (3 tetor), do të jenë pjesë e ditës së orientimit, aktivitet i cili shënon fillimin e vitit akademik për këtë cikël të studimeve.

Në kuadër të kësaj dite, ata do të kenë mundësi që të njihen me procedurat, teknologjinë, profesorët dhe rrjedhën e studimeve.

Gjatë ditës orientuese, mirëseardhje do t’ju dëshiroj prorektori për çështje akademike, Endrju Godspid, kurse fakultet kanë përgatitur prezantime të vecanta, për t’i njoftuar studentët e magjistraturës me shërbimet e ndryshme akademike.

Google+