Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Universiteti i Evropës Juglindore trajnon stafin në Krushevë

Në kuadër të programit për zhvillimin dhe trajnimin e stafit, prej 21 deri 24 gusht të punësuarit e Universitetit të Evropës Juglindore kanë qëndruar në Krushevë, ku janë zhvilluar trajnime të sferave të ndryshme. Trajnues kanë qenë ekspertë të njohur nga vendi dhe jashtë.Rektori i UEJL-së, Prof. Dr. Zamir Dika, tha se qëllimi i këtij tajnimi është që të punësuarit të personalizohen me Universitetin. Në rajnim kishte edhe espertë ndërkombëtarë. “Motivimi dhe cilësia”, ishte temae trajnimit, të cilën e mbajti drejtori ekzekutiv i Insitutit NacionalDemokratik (NDI), në Maqedoni, Kris Henshou.

Google+