Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Kryeministri i Shqipërisë Sali Berisha në UEJL mori Çmimin për lidership

Kryeministri i Shqipërisë, Sali Berisha, të mërkurën ( 9 nëntor 2011), qëndroi në Universitetin e Evropës Juglindore në Tetovë, ku nga Instituti për demokraci dhe zhvillim iu nda Çmimi vjetor për Lidership për vitin 2009, ndërsa para studentëve të shumtë mbajti një ligjëratë për integrimet euroatlantike.



“Jam shumë i prekur nga pritja e juaj kaq e ngrohtë dhe dua t’ju garantojë se ndjehem jashtëzakonisht i nderuar që e vizitoj këtë universitet. Dua me nderim të madh të përulem para jush. Para të gjithë atyre burrave e grave, profesorëve dhe studentëve, që gjatë këtyre 10 viteve krijuan, këtu në Tetovë, një tempull të madh të lirisë, të dijes dhe dritës për shqiptarët dhe të gjithë qytetarët e shoqërisë së Maqedonisë”, tha në fjalimin e tij kryeministri i Shqipërisë, Sali Berisha.

Kryeministri i Shqipërisë, Sali Berisha, gjatë vizitës në Tetovë është takuar me përfaqësuesit e Komunës së Tetovës, Universitetit Shtetëror të Tetovës, kurse gjatë marshutës në rrugët e Tetovës është pritur dhe përshëndetur nga një numër i madh të qytetarëve.

Google+