Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Universiteti i Evropës Juglindore në vendin e dytë sipas rangimit të Universitetit të Shanghai Jiao Tong

Universiteti i Evropës Juglindore në vendin e dytë sipas rangimit të Universitetit të Shanghai Jiao TongRangimi është kryer në përputhje me Parimet e Berlinit për renditjen e institucioneve të arsimit të lartë. Sipas hulumtimit të cilësisë të Universitetit të Shangait, Universiteti i Evropës Juglindore (UEJL), është në top listën e dy universiteteve me rejting më të lartë.

Rangimi u njoftua zyrtarisht, të premten (17 shkurt 2012), nga Ministria e Arsimit dhe Shkencës e Republikës së Maqedonisë.

Google+