Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Në UEJL u mbajt “Dita Olimpike”

Universiteti i Evropës Juglindore, të premten ( 27 prill 2012) organizoi “Ditën olimpike”, që kishte për qëllim laramanin e aktiviteteve dhe pjesëmarrësve, në prag të mbajtjes së Lojërave Olimpike në Londër 2012.Kjo ngjarje sportive është organizuar nga Universiteti i Evropës Juglindore në bashkëpunim me dy organizata humanitare dhe të mirat materiale që janë mbledhur nga ky organizim do të dhurohen për bamirësi.

Më të mirët e garave të sotme në fund u shpërblyen me çmime të ndryshme.

Google+