Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

U mbajt ceremonia e promovimit të absolventëve – gjenerata е tetë

Të shtunën (9 qershor 2012), në qytezën e Universitetit të Evropës Juglindore në Tetovë (UEJL), në Tetovë, në një atmosferë festive, një numër i madh i prindërve, studentëve dhe mysafirëve të shumtë, patën mundësinë të shijojnë një mënyrë unike të promovimit të absolventëve të gjeneratës së tetë.Në mesin e mysafirëve të lartë morën pjesë ambasadori i Hungarisë në Maqedoni, Jozef Bence, zëvendësministri i Arsimit i Maqedonisë, Safet Neziri, kryetari i komunës së Gostivarit, Rufi Osmani dhe mysafirë të tjerë të lartë.

Google+