Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Ndahen çmimet për studentët më të mirë në pasurimin e faqeve të Uikipedias

Ndahen çmimet për studentët më të mirë në pasurimin e faqeve të UikipediasSot(5.07.2012), në një ceremoni solemne në kampusin e Universitetit të Evropës Juglindore në Shkup u ndanë çmimet për studentët më të mirë pjesëmarrës në projektin e pasurimit të faqeve të Uikipedia-s me informacione shkencore të Fakultetit të Shkencave dhe Teknologjive Bashkëkohore të UEJL dhe të Fakultetit të Shkencave Informatike dhe Inxhinierisë Kompjuterike të Universitetit Shën Kirili dhe Metodi.

Google+