Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

U mbajt debat publik për organizimin studentor

Debat publik për organizimin studentor u mbajt në UEJL, të mërkurën (17 tetor 2012), ku morën pjesë një numër i madh i studentëve nga të gjitha ciklet e studimit.Debati u mbajt në vigjilje të aktiviteteve për mbajtjen e zgjedhjeve për Parlamentin dhe Asociacionin Studentor të UEJL-së. Për organizmin studentor dhe nevojën e një asociacioni studentor prezantuan përfaqësues të Forumit Rinor Arsimor të Maqedonisë, ndërsa për rregulloren e re të Parlamentit dhe Asociacionin Studentor, foli sekretari i përgjithshëm i UEJL-së, Xhevair Memedi, MBA.

Google+