Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Universiteti i Evropës Juglindore shënoi 11 vjetorin e themelimit

Me një ceremoni solemne, në praninë e mysafirëve të shumtë nga universitetet mike, përfaqësues diplomatik dhe përfaqësues të pushtetit lokal, profesorë e studentë, të hënën (19 nëntor 2012), Universiteti i Evropës Juglindore shënoi 11 vjetorin e themelimit.Ceremonia u zhvillua në dy pjesë, ku në pjesën e parë u shfaq një film i shkurtër dokumentar, i cili fliste për cilësinë në Universitet, u promovuan doktorët e shkencave të gjeneratës 2011/2012 të diplomuar në këtë universitet, u ndanë mirënjohje për kompanitë që kanë kontribuuar për Universitetin dhe ngjarja kulmore ishte dhënia post’humus e titullit Anëtar Nderi z. Arben Xhaferi për kontributin e tij në themelimin e UEJL-së dhe zbulimi i mbishkrimit të amfiteatrit të debateve intelektuale me emrin Arben Xhaferi.

Google+