Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Zëvendëskryeministri i Kosovës, Hajredin Kuçi dhe Ambasadori i Shqipërisë Arben Çejku mbajtën ligjëratë për studentët е UEJL-së

Zëvendëskryeministri i Kosovës, Hajredin Kuçi dhe Ambasadori i Shqipërisë Arben Çejku mbajtën ligjëratë për studentët е UEJL-sëAmbasadori i Republikës së Shqipërisë në Maqedoni, Arben Çejku, para studentëve dhe stafit të UEJL-së, të martën ( 15 maj 2012), mbajti ligjëratë me temë: “100 vjetori i Pavarësisë së Shqipërisë”.

“Jam shumë i kënaqur, që mbaj këtë ligjëratë në universitetin, të cilin e konsiderojë si Universiteti më të mirë të shqiptarëve”,tha në fillim të ligjëratës, Ambasadori Çejku.

“Integrimi i Ballkanit Perëndimor në BE”, ishte tema, te cilën të mërkurën (16 maj 2012) e ligjëroi para studentëve dhe stafit të UEJL-së, zëvendës kryeministri i Republikës së Kosovës, Hajredin Kuçi.

Duke folur për temën, z. Kuçi, tha se integrimi i Ballkanit Perëndimor në BE është shumë i rëndësishëm për stabilitetin afatgjatë të rajonit.

“Rajoni ka nevojë për një harmoni të brendshme, për paqe me vetveten dhe të tjerët dhe të punohet për integrime rajonale dhe ato të BE-së”, tha z. Kuçi

Google+