Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

U mbajt testimi për bursat meritore

Për vitin e ri akademik 2012/2013, universiteti ka siguruar 146 bursa për studentët e ri.-

Më 22 prill 2012, në Universitetin e Evropës Juglindore në Tetovë dhe Shkup është mbajtur testimi për ndarjen e bursave meritore. Paraprakisht ekipe të Departamentit për informim dhe Shërbimi studentor kanë realizuar një fushatë promovimi për bursat.

Për vitin e ri akademik 2012/2013, universiteti ka siguruar 146 bursa për studentët e ri.

Në testimin e parë kanë marr pjesërrethë 200 maturantë për 60 bursa meritore. Qëllimi ynë është që bursat t’u ndahen studentëve më të mirë, prandaj edhe njëri nga kriteret ka qenë, që në testim kanë patur drejtë të hyjnë vetëm maturantët, të cilët kanë patur notë mesatare mbi 4,5. Varësisht nga fakulteti maturantët janë testuar në matematikë, apo gjuhë amtare dhe të gjithë kanë shkruar nga një ese.

Pjesë tjetër e ndihmës financiare është edhe programi "Punë dhe studime", ku ashtu si vitet tjera edhe këtë vit akademik, do të përfitojnë rreth 100 studentë.

Google+