Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Shpallen laureatët për mësimdhënie dhe hulumtim

Në kuadër të javës së trajnimeve në UEJL, që zhvillua gjatë fundjavës së janarit të këtij viti, janë shpallur edhe laureatët e çmimit për mësimdhënie dhe hulumtim.Profesorët Benjamin Keatinge dhe Lulëzime Kamberi janë shpallur fitues të çmimit të vitit për projektin për mësimdhënie dhe mësimnxënie. Projektet janë vlerësuar dhe përzgjedhur nga profesori i njohur i Universitetit të Lundit, Thomas Olsson. Ky çmim jepet për herë të dytë.Në fushën e hulumtimeve, profesoresha Brikena Xhaferri, është shpallur hulumtuese e vitit.Ky çmim jepet për herë të parë na UEJL dhe do të jetë tradicional.

Në kuadër të kësaj jave janë mbajtur trajnime në fusha të ndryshme, si : menaxhim me mjedisin jetësor, shërbimet ndaj klientit, planifikimin e buxhetit, hulumtimeve, marketing dhe marrëdhënie me publikun, etj.

Google+