COVID-19 Information

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Intervistë e rektorit Bexheti

Intervistë e rektorit Bexheti

Rektori i Universitetit të Evropës Juglindore, Akad. Prof. Dr. Abdylmenaf Bexheti, këto ditë ka dhënë një intervistë për portalin BonZo. Në këtë intervistë, rektori Bexheti flet për aktualitet e fundit në UEJL, për shkallën e lartë të punësimit të të diplomuarve, për rritjen e numrit të bursave meritore, për programet e reja, për cilësinë në mësimdhënie dhe ndikimin që universiteti ka në shoqëri. Intervistën mund ta ndiqni në linkun në vijim: https://youtu.be/44wJ15EptkQ

Google+