Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Zgjedhjet për anëtarë të Parlamentit Studentor

Të nderuar studentë, 


Ju lajmërojmë se nga dita e martë 17.10.2017 fillon aplikimi për anëtarë të ri të Parlamentit dhe Asociacionit Studentor(PAS). Afati për aplikim zgjatë deri ditën e mërkurë, 25 tetor 2017.

Disa anëtarë të Parlamentit kanë mandat edhe për këtë vit. Sidoqoftë, ka vende të lira për anëtarë të ri.

Formularin e aplikimit mund ta plotësoni në këtë link: FOMULARIN ONLINE

Rregullore mbi punën e Parlamentit Studentor dhe Asociacionit të Studentëve

Ju lutem, në listë në vazhdim vëreni pozitat e lira, ku mund të aplikoni sipas vitit të studimit dhe fakultetit përkatës:

Lista e pozitave të lira

  1. Ku nuk ka vend të lirë (viti i dytë i mandatit), emri i anëtarit të PS është përfshirë.
  2. Në çdo fakultet në kampusin në Tetovë dhe për kampusin në Shkup, ka vende shtesë për fakultetin/kampusin dhe vendet për grupet e nënpërfaqësuara ndahen pas votimit për vendet e lira.

 Avokati Studentor (në nivel Universiteti)

 Enkelej Ajazi

Kampusi Tetovë

 BE

 Viti i 1

 Pozitë e lirë

 Viti i 2

 Nuk ka pozitë të lirë

Rina Veliju

 Viti i 3

 Pozitë e lirë

 Studimet e ciklit të dytë 

 Pozitë e lirë

 Anëtarë shtesë

 Nuk ka pozitë të lirë

Rita Behadini

 Grupet e nënpërfaqësuara

 SHTB

 Viti i 1

 Pozitë e lirë

 Viti i 2

 Nuk ka pozitë të lirë

Patriot Lleshi

 Viti i 3

 Pozitë e lirë

 Studimet e ciklit të dytë

 Nuk ka pozitë të lirë

Arlind Sela

 Anëtarë shtesë

 Nuk ka pozitë të lirë

Veton Iljazi

 Grupet e nënpërfaqësuara

 Drejtësi

 Viti i 1

 Pozitë e lirë  

 Viti i 2

 Pozitë e lirë

 Viti i 3

 Pozitë e lirë

 Studimet e ciklit të dytë

 Nuk ka pozitë të lirë

Arber Zhuta

 Anëtarë shtesë

 Nuk ka pozitë të lirë

Doruntina Kreka

 Grupet e nënpërfaqësuara

  GJKK

 Viti i 1

 Pozitë e lirë  

 Viti i 2

 Nuk ka pozitë të lirë

Lavdrim Zendeli

 Viti i 3

 Nuk ka pozitë të lirë

Andi Lleshi

 Studimet e ciklit të dytë

 Pozitë e lirë

 Anëtarë shtesë

 Nuk ka pozitë të lirë

Aferdita Zhaku

 Grupet e nënpërfaqësuara

  AP&SHP

 Viti i 1

 Pozitë e lirë

 Viti i 2

 Nuk ka pozitë të lirë

Diellza Alili

 Viti i 3

 Pozitë e lirë

 Studimet e ciklit të dytë

 Nuk ka pozitë të lirë

Ramadan Ramadani

 Anëtarë shtesë

 Nuk ka pozitë të lirë

Anxhelo Kaja

 Grupet e nënpërfaqësuara

 Nuk ka pozitë të lirë

Merita Saiti

  Kampusi në Shkup PS&AS

 Viti i 1

 Pozitë e lirë

 Viti i 2

 Nuk ka pozitë të lirë

Egzon Ramadani

 Viti i 3

 Nuk ka pozitë të lirë

Shener Rexhep

 Studimet e ciklit të dytë

 Pozitë e lirë

 Anëtarë shtesë

 Pozitë e lirë

 Diversity

 Pozitë e lirë

 Grupet e nënpërfaqësuara

-----

Gjithë të mirat
Andrew Goodspeed
Kryetari i Komisionit Zgjedhor për Parlamentin dhe Asociacionin Studentor

Google+