COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

PSA Zgjedhjet 2019/20

Të nderuar studentë,

Komisioni zgjedhor i ka shqyrtuar  kandidaturat për Parlamentin Studentor dhe Asociacionin. Bashkëngjitur e keni listën e kandidatëve.  

Datat e votimit:

  • Studentët në studimet deridiplomike në Tetovë dhe Shkup – e enjte, 19 dhjetor, nga ora 10:00 – 16:00, kampusi në Tetovë klasa 807.02 dhe kampusi në Shkup –Korridori kryesor;

Kush ka të drejtë të votoj:

  • kampusin në Tetovë të drejtë vote, për më datë 19 dhjetor,  kanë të gjithë studentët e studimeve deridiplomike. Studentët (duhet te kenë me vete student ID kartelën ) votojnë  për njërin nga kandidatët të fakultetit të tyre përkatës.
  • UEJL – Shkup  të drejtë vote, për më datë 19 dhjetor,  kanë të gjithë studentët e studimeve deridiplomike. Studentët votojnë (duhet te kenë me vete student ID kartelën ) për njërin nga kandidatët pamvarësisht drejtimit të studimit/fakultetit.

Ky proces monitorohet nga Komisioni Zgjedhor. Ju lutemi, merrni pjesë dhe përdorni votën tuaj. Votat do të numërohen menjëherë pas përfundimit të kohës për votim.


STATUTI I PARLAMENTIT DHE ASOCIACIONIT STUDENTOR

Rregullore për punën e avokatit të studentëve


Lista e kandidatëve për PSA 2019/20

Fakulteti i Biznesit dhe Ekonomisë (BE) Emri Viti i studimit
Rafis Xhelili Viti i 1 (Deridiplomike)
Sellma Ademi Viti i 1 (Deridiplomike)
Arbr Ajdini Viti i 2 (Deridiplomike)
Erand Shala 3+1 (Deridiplomike)

Fakulteti i Shkencave dhe Teknologjive Bashkëkohore (ShTB) Emri Viti i studimit
Rina Behadini Viti i 1 (Deridiplomike)
Sefer Shaqiri Viti i 1 (Deridiplomike)
Arjon Fejzula Viti i 2 (Deridiplomike)
Vanesa Veselaj Viti i 2 (Deridiplomike)
Flaktrim Zhuta Viti i 3 (Deridiplomike)

Fakulteti i Gjuhëve, Kulturave dhe Komunikimit (GjKK) Emri Viti i studimit
Agron Demiri Viti i 2 (Deridiplomike)
Liridon Saliu Viti i 3 (Deridiplomike)

Fakulteti Juridik (Juridik) Emri Viti i studimit
Adem Jashari Viti i 1 (Deridiplomike)
Berat Recani Viti i 2 (Deridiplomike)
Emine Fetahi Viti i 2 (Deridiplomike)
Berat Murtezani Viti i 3 (Deridiplomike)
Xhevahir Rexhepi Viti i 3 (Deridiplomike)
Belkis Latifi Pasdiplomike
Argjend Ibraimi Pasdiplomike
Fat Mustafa Pasdiplomike
Shpati Croj Pasdiplomike

Fakulteti i Shkencave Shoqërore Bashkëkohore (ShShB) Emri Viti i studimit
Valon Abdija Viti i 1 (Deridiplomike)
Xheladin Alimani Viti i 2 (Deridiplomike)
Fatime Tale Viti i 3 (Deridiplomike)

Kampusi në Shkup Emri Viti i studimit
Anida Ademi Viti i 2 (Deridiplomike-Juridik)
Faton Halili Viti i 2 (Deridiplomike-BE)
Xheneta Sopa Viti i 3 (Deridiplomike-BE)
Bujar Sopa 3+1 year (Deridiplomike-ShShB)
Diellza Alili Pasdiplomike (ShShB)

Urimet më të mira dhe fat të mirë.
Andrew Goodspeed
Kryetar i Komisionit të Monitorimit të Zgjedhjeve në UEJL

Google+