Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

S4WB

Baza e bursave

Baza e bursave është një onlajn vegël kërkimi për të gjithë studentët dhe hulumtuesit e Ballkanit perëndimor të cilët dëshirojnë të studiojnë në shtetet anëtare të UE-së dhe shtetet EFTA dhe të cilët janë në kërkim të ndihmës financiare. Baza e bursave përmban informata për një sërë bursash për studentët dhe hulumtuesit nga Ballkani perëndimor.

Më tepër në: http://www1.s4wb.eu:90/

Google+