Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Qendrat

Qendra e gjuhëve Qendra e gjuhëve
Qendra e gjuhëve pjesë e UJEL e cila ofron kurse të gjuhëve të huaja për të gjithë studentët e UJEL-së
Qendra për eLearning Qendra për eLearning –Trajnime të TI dhe Arsimim
Universiteti i Evropës Juglindore ofron kushte të shkëlqyeshme për përdorimin e kompjuterëve për të mbështetur studimet tuaja.
Qendra për testim në TOEFL Qendra për testim në TOEFL
The TOEFL ITP: (70 Euro) Listening and Reading test: Measurement of academic English skills (Paper Based Test)
Qendra e edukimit, testimit dhe certifikimit (QETEC) Qendra e edukimit, testimit dhe certifikimit (QETEC)
Qendra e Edukimit, Testimit dhe Certifikimit (QETEC) në gjuhën shqipe si gjuhë të huaj/dytë .
Parku teknologjik Parku teknologjik
Parku teknologjik është një institucion që menaxhohet nga profesionist të rinj.
Qendra për Zhvillimin e Biznesit (QZHB) Qendra për Zhvillimin e Biznesit (QZHB)
Qendra për Zhvillimin e Biznesit (QZHB), ka rolin e ndërmjetësuesit në mes komunitetit të biznesit me UEJL.
Google+