COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Qendrat dhe zyrat

Qendra e gjuhëve Qendra e gjuhëve
Qendra e gjuhëve pjesë e UJEL e cila ofron kurse të gjuhëve të huaja për të gjithë studentët e UJEL-së
Qendra për eLearning Qendra për eLearning –Trajnime të TI dhe Arsimim
Universiteti i Evropës Juglindore ofron kushte të shkëlqyeshme për përdorimin e kompjuterëve për të mbështetur studimet tuaja.
Qendra për Biznes dhe Inovacion Qendra për Biznes dhe Inovacion
Qendra për biznes dhe inovacion (BIC) është një urë lidhëse mes sektorit të biznesit dhe Universitetit.
Zyrat e Administrates Zyrat e Administrates
Informata per Zyrat e administrates se Universitetit
Google+