Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!
Export

Ylber Sela

Факултет : Современи Општествени Науки
Функција : Редовен професор
Вид на вработување : Скратено работно време
Лични податоци
E-mail : y.sela@seeu.edu.mk
Адреса : Livadhi p.n, 43660 Struga, Macedonia
Телефон : ++389 44 356 137
Факс : ++389 44235 001
Мобилен : ++389 71 313 313
Јазици ( Самоевалуација )
German
C2 - Proficient
English
A2 - Elementary

Образование

Работно искуство

 • Oct 2003 - Present : Teacher
  South East European University, Tetovo, Macedonia
  Type of business or sector: Education and Research

 • Mar 2008 - Present : Teacher and Cordinator of Master Studies in Faculty of Law
  State University of Tetova, Tetovo/Skopje, Macedonia
  Type of business or sector: Education and Research

 • Oct 2009 - Present : Teacher
  College ILIRIA, Pishtina, Kosova
  Type of business or sector: Education and Research

 • 2004 - Present : Secretary
  FORUM for Society , Science and Culture , Tetova, Macedonia
  Type of business or sector: NGO

 • 2004 - Present : Redactor
  A Periodical for Society , Science and Culture ".UNIVERSITAS"., Tetova, Macedonia
  Type of business or sector: Magazine

 • 2008 - 2010: Director of studies for europianistics
  Albanian Diplomatic Academy, Tirana/Tetova
  Type of business or sector: Education and Research

 • 2006 - 2008: Teacher
  College FAMA, Prishtina Kosova
  Type of business or sector: Education

 • 2005 - 2007: Teacher
  Kosovo School for European Integration, Prishtina, Kosova
  Type of business or sector: Education

Google+