Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!
Export

Ветон Љатифи

Факултет : Јазици, култури и комуникација
Функција : Редовен професор
Вид на вработување : Цело работно време
Лични податоци
E-mail : v.latifi@seeu.edu.mk
Телефон : ++389 44 356 210
Google+