COVID-19 Information

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!
Export

Shpetim Rexhepi

Факултет : Современи науки и технологии
Функција : Доцент
Вид на вработување : Скратено работно време
Лични податоци
E-mail : shpetim.rexhepi@seeu.edu.mk
Google+