Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!
Export

Stefan Qirici

Факултет : Бизнис и економија
Функција : Вонреден професор
Вид на вработување : Скратено работно време
Лични податоци
E-mail : s.qirici@seeu.edu.mk
Google+