Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!
Export

Dr. Saso Ordanoski

Факултет : Јазици, култури и комуникација
Функција : Практикант–Соработник
Вид на вработување : Скратено работно време
Лични податоци
E-mail : s.ordanoski@seeu.edu.mk
Мобилен : +389 76 442 522
Google+