COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!
Export

Shpresa Alija

Факултет : Бизнис и економија
Функција : Доцент
Вид на вработување : Цело работно време
Лични податоци
E-mail : s.alija@seeu.edu.mk
Google+