COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!
Export

Расим Зуфери

Факултет : Бизнис и економија
Функција : Соработник
Вид на вработување : Цело работно време
Лични податоци
E-mail : r.zuferi@seeu.edu.mk
Адреса : B.Kidriç 119
Телефон : +389 44 356 055
Факс : +389 44 356 000
Јазици ( Самоевалуација )
English
A2 - Elementary
Google+