COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!
Export

Mirac Hani

Факултет : Современи Општествени Науки
Функција : Вонреден професор
Вид на вработување : Скратено работно време
Лични податоци
E-mail : m.hani@seeu.edu.mk
Google+