Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!
Export

Fadil Govori

Функција : Вонреден професор
Вид на вработување : Скратено работно време
Лични податоци
E-mail : f.govori@seeu.edu.mk
Адреса : Velania, Gjemajl Berisha 9, Prishtine, Kosove
Телефон : +37745600770
Мобилен : +37744477433
Јазици ( Самоевалуација )
Albanian
Native
English
C2 - Proficient

Образование

  • Oct 1994 - Jun 1997: Doctor of Sciences in Economics
    Faculty: Faculty of Econamy
    University of Prishtina, Prishtina, Kosovo
    Specialty: Finance
    Thesis: "Diaspora Savings Mobilization for Economic Development"

Google+