COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!
Export

Фатмире Вејсели

Факултет : Јазици, култури и комуникација
Функција : Виш Лектор
Вид на вработување : Цело работно време
Лични податоци
E-mail : f.emurllai@seeu.edu.mk
Адреса : Ilindenska pn. Tetove
Телефон : +389 44 356 272
Јазици ( Самоевалуација )
German
C2 - Proficient
Macedonian
C2 - Proficient
English
C1 - Advanced
Google+