COVID-19 Information

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!
Export

Беким Максути

Факултет : Правен
Функција : Доцент
Вид на вработување : Скратено работно време
Лични податоци
Датум ма раѓање : 9 август 2020
E-mail : b.maksuti@seeu.edu.mk
Мобилен : +389 71 367 703
Google+