Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!
Export

Biljana Ivanovska

Факултет : Јазици, култури и комуникација
Функција : Вонреден професор
Вид на вработување : Скратено работно време
Лични податоци
E-mail : b.ivanovska@seeu.edu.mk
Факс : /
Мобилен : +389 76 462 911
Google+